Мъж и жена живели сплотено цели 62 години. Те имали 3

...
Мъж и жена живели сплотено цели 62 години. Те имали 3
Коментари Харесай

Баба и дядо живели щастливо цели 62 години, докато дядото не отворил една тайна кутия...

Мъж и жена живели сплотено цели 62 години. Те имали 3 деца, радвали се и на внуци. Животът им минал в естетика и съгласие. Нямали секрети един от различен, с изключение на една дреболия. Жената имала вехта кутия от обувки, която държала в дрешника си.

Тя категорично помолила своя брачен партньор в никакъв случай да не я отваря, с цел да запазят щастието в брака си, той почел това нейно предпочитание, макар любознанието си.
 image2_16x9.png Плутон е в Народоосвободителна въстаническа армия ЕРА: какво да чака всяка зодия през идващите 20 ГОДИНИ На фокус
Настанал ден, когато дамата се разболяла, и докторите ѝ споделили, че ѝ остава напълно малко живот. Бабата споделила на натъжения си брачен партньор, че в този момент е моментът да му покаже наличието на мистичната кутия.

Мъжът донесъл кутията от обувки до леглото на бабата, и когато я отворил и останал учуден - в кутията имало 95 000 $ и две парцалени кукли!

– Какво е това!? - възкликнал дядото.
 Винаги двама, постоянно: тези баба и дядо са по-стилни от множеството младежи  Винаги двама, постоянно: тези баба и дядо са по-стилни от множеството младежи  Винаги двама, постоянно: тези баба и дядо са по-стилни от множеството младежи  Винаги двама, постоянно: тези баба и дядо са по-стилни от множеството младежи
– Това е ключът към нашия благополучен живот! - казала с усмивка обичаната му  - Когато се женехме, баба ми ми заръча всякога, когато ме ядосаш, да си замълча и да ушия по една парцалена кукла!

Дядото едвам сдържал сълзите си – куклите били единствено две!

– А от къде са парите!? - попитал изуменият дъртак.

– Това са парите, които завоювах, когато продадох останалите кукли! - забила го бабата.

 баба с пари iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР